BejelentésMetin2 tippek
Mindent a metin2 ről! kommentek jöhetnek:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A metin2 MMORPGame egy ingyenessen letölthető online játék. A metin2 világában online játszhatsz sokszáz más játékossal, barátaiddal, ismerőseiddel.

A Metin2 játék története:

A kezdeti idokben az egész kontinens egyetlen birodalomként volt egységes. A lakosság békésen élt az Imperial hatósággal együttműködve. De egy nap, az égből egy hatalmas Metin kő alakjában, a birodalmat elárasztotta a fenyegetettség. A kő becsapódását követően, megváltozott a kontinens földrajzi és éghajlati viszonyai, az állatok és az emberek a Metin kövek irányítása alá kerültek. Pusztító teremtményekké váltak. Kegyetlen és torz szörnyekké mutálódtak. Sok embert ölt meg a halálos betegség és haláluk után, és véres élohalottakként bojongnak örökké a megbüntetett kontinens elátkozott területén. A káosz okozta őrület hozta a korábbi egységes birodalom feloszlását és három kisebb birodalomra szakadtak a kontinens peremén, akik ellenségekké váltak egy nap. A kontinens központja, ahol a Metin kő esett alá az égből, ott lakik a legtöbb rémísztő teremtmény. De még mindig kisebb kövek esnek az égből a birodalmak különbözo pontjaira.

Az elborzasztó tény, hogy a Metin Stone hatalma egyre növekszik, a Sárkány istent arra kényszerítette, hogy a szétesett birodalom mellé szego~djön. Erejét a lakosság segítésére fordítja és közös ero~vel megpróbálják megállítani a Metin Stone növekvo~ uralmát a föld felett.
Legyél a Sárkány isten szövetségese, és győzd le a Metin kövek hatalmát. Állítsd meg a birodalom pusztulását és alapítsd újra vezetése alatt.


Királyságok:

A Chunjo-Császárság (sárga), a kontinens nyugati részében helyezkedik el. Ez egy Theoctartikus birodalom amit a lelki vezetők irányítanak.

A Yoon-Young császár által alapított (kékek), egy kuzinjával és feleségével vezette a királyságot. Óriási bűvös hatalmak segítettek nekik idűben felfedezni a Metin kövek fenyegetését. A Lelki vezetők többszöri figyelmeztetése ellenére is figyelmen kívül hagyták, a Metin kövek ellen irányuló beavatkozásokat. Ezért a korábbi császárt és családját száműzték a birodalom területéről és a tanács vezeti a közösségét egy lázadásba a korábbi birodalom ellen.

A korábbi birodalom felbomlása után Chunjo még mindig egy nyílt háborúval van elfoglalva és ez a keleti és déli birodalmak.

A céljuk: Átvenni az irányítást az egész kontinens felett és legyőzni a Metin kövek növekvő erejét.A Jinno-Császárság (kékek), a kontinens keleti részében helyezkedik el. Ezt a birodalmat katonai erők alapították a lakosság agresszív viselkedése és harciassága miatt.
A Jinno-Császárság vezetője Ee-Ryoong, az utolsó császár fia. Azt hiszi, hogy le tudja igázni a korábbi birodalmat hadserege erejével.
A Metin kövektőll való fenyegetéseket figyelmen kívül hagyta a császár fia. De titokban Ee-Ryoong megpróbálja kihasználni a Metin kövek kiváltotta félelmet és zűrzavart, hogy elfoglalja a birodalmat és véghez vigye aljas tervét.A Shinsoo-Császárság (pirosak), a kontinens déli részében helyezkedik el. A lakosság fő tevékenysége a kereskedelem.
A korábbi birodalom felbomlása után alapította Yoon-Yoing, kereskedelemi céllal, amit gyorsan átalakítottak egy jövedelmező ARRANGEMENT központnak. Shinsoo konfliktusai a nyugati birodalomban vannak és a kereskedelmi út veszélyes lett. Amikor felismerték a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverezték magukat.
A céljuk: Megvédi magukat a nyugati támadásoktól, újra megnyitni a kereskedelemi utat és újralapitani a korábbi birodalmat a császáruk vezetése alatt.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!